Freshhhhh up!

De zomer is weer voorbij. Ben jij toe om je merk eens goed te bekijken? En kun je wat frisse ideeën en designs gebruiken om dit najaar nog te knallen met je merk?

Goed nieuws! We hebben een paar plekken voor een Freshhhh up package.

Speciaal voor bestaande merken is dit een korte merkinjectie om lekker op te vallen in het huidige overvolle merklandschap. Dit is voor merken en ondernemers die een duidelijk communicatiedesign willen om zo maximale impact te creëren, maar met minimale uitgaven. Je hebt een huisstijl, maar het wringt, je weet gewoon even niet hoe je het in kan zetten op de meest efficiënte en meest impactvolle manier.

De details en hoe het werkt:

  • Digitale intake vooraf
  • 60 minuten brandworkshop met merkstrateeg
  • Design snelkookpan: Vervolgens gaat ons design-team aan de slag om in 3 uur de meest urgente digitale communicatie uitingen te maken. Denk aan 4 instagram post (of story) templates of een digitale brochure van je aanbod, of een productmock up, you name it. Tijdens de brand workshop inventariseren en beslissen we wat het meest impactvol is om te creëren.

Investering: 450 euro

Boek nu je spot voor september of oktober:
hello at beholdagency dot nl

ERVARING

“De merkstrategie werksessies waren heel inspirerend en triggerde mij om meer specifiek over mijn werk en merk te gaan denken. Vanaf nu kan ik stap voor stap dit bereiken. Hierdoor ben ik rustiger en meer doelgericht geworden met meer geloof in wat ik doe en mijn merk.”

Alexandra Mitsiou
< PREV NEXT >