WIL JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

  * Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met je gegevens. We sturen je regelmatig tips en inspiratie om je merk te laten groeien. Meer info? Bekijk onze privacyverklaring.

  ERVARINGEN

  “Domus Magnus werkt al sinds het prille begin samen met Eugenie. Zij heeft onze huisstijl ontwikkelt en groeit met ons mee. Zij weet waar wij voor staan steeds weer in een frisse, passende vorm te gieten. Zij denkt daarnaast proactief mee en adviseert ons goed hoe we onze huisstijl op diverse kanalen kunnen toepassen. Flexibel, toegankelijk en gewoon een prettig en leuk mens om mee samen te werken.”

  Noortje van den Berg - Domus Magnus

  “Ik werk al jaren heel erg fijn samen met Carlotte / Behold. Ze maakte huisstijlen, e-books, websites, kaarten, event materiaal, salespages, branding van verschillende programma’s, challenges en opleidingen. Carlotte weet altijd de vele ideeën en richtingen die ik in mijn hoofd heb te vertalen naar een concept dat aansluit bij mijn brand, smaak en essentie. De branding, designs en huisstijl die daaruit voortkomen, zijn onderscheidend, passen precies bij wat ik wil en waar ik voor sta en zijn met heel veel zorg en oog voor detail gemaakt.”

  Dolly Heuveling van Beek - Dolly.nl

  “Carlotte weet exact wat ze doet. Ze vraagt goed door… Daar waar een tekstschrijver je precies kan raken met de juiste woorden, kan Carlotte dat op merk en visueel gebied, met het neerzetten van een compleet concept voor je bedrijf dat past als een jas.”

  Nicole Offenberg - Offenberg | Organisatieadvies | Coaching | Training

  “De samenwerking met Carlotte en Behold is meer dan vlot en soepel verlopen. Behold verdiept zich goed in je verhaal en je wensen en weet dat als geen ander te vertalen naar schitterend design en concepten. Ook als je het even niet weet, zet Behold je op het juiste spoor zonder dat ze het voor jou gaat bedenken.”

  Frederik van Son - Filotes

  “Toen de Oorlogsgravenstichting op zoek ging naar een nieuwe huisstijl, die op een integere maar ook sprekende manier uitstraalt waar wij voor staan heeft Behold Agency met verve die uitdaging aangenomen. Het werken met Behold is voor ons als kleine organisatie bijzonder prettig. Ze staan altijd klaar om mee te denken als we weer eens iets willen vernieuwen.”

  Hélène Briaire - Oorlogsgravenstichting

  “De samenwerking betekent voor mij en mijn bedrijf heel veel. Ik weet dat ik altijd de branding krijg die aansluit bij mijn merk en boodschap. En ook heel belangrijk: mijn merk staat als een huis. Mijn klanten, volgers, de hele community voelt die rode draad en consistentie in alles dat ik de wereld in breng.Het meest waardevolle aspect van de samenwerking is voor mij de kwaliteit.”

  Dolly Heuveling van Beek - Dolly.nl

  “Tijdens de gesprekken die ik voer met relaties en (potentiële) klanten krijg ik altijd direct dat de website er zo geweldig uitziet. “Heel veel kudo’s voor de website” zei iemand letterlijk. Ik geloof niet dat het resultaat van zo’n hoge kwaliteit was geweest zonder dat het genoemde proces en aanpak. Wij zijn een start-up. Klanten kopen van ons omdat in ons verhaal geloven en vertrouwen hebben in ons merk. De professionele uitstraling van onze website versterkt dat geloof en vertrouwen. Sterker, het is randvoorwaardelijk.”

  Frederik van Son - Filotes
  < PREV NEXT >