VERFIJND DESIGN EN SNEL SCHAKELEN MET ECHTE PROFESSIONALS

We nemen een enorme bak aan kennis en ervaring mee. Daardoor kunnen we snel schakelen en keuzes maken. We sparren graag met marketeers en ondernemers die dat ook kunnen, die een heldere visie hebben en op zoek zijn naar een uitgesproken positionering en design. Met een duidelijke en eventueel uitdagende briefing. Zodat wij al onze ervaring en creativiteit kunnen inzetten om tot een echt onderscheidend design te komen. Strategie gecombineerd met creativiteit en uitgevoerd vanuit ouderwets vakmanschap. Efficient en in een prettige samenwerking.

EEN HELDER EN STRAK ECHT EIGEN PROCES

We bouwen voort op onze jarenlange ervaring. Zo hebben we een gestroomlijnd en helder werkproces. Met duidelijke stappen en verantwoordelijkheden. Zo weet je wat je qua proces te wachten staat en zorgen we samen dat deadlines altijd gehaald worden.

Deze helderheid zorgt er juist voor dat we creatief en gedurfd met je mee denken, alhoewel we altijd eerlijk zijn over wat kan. Samenwerken in een bewezen proces met lef zonder verrassingen dus. Doordat we een kleine agency zijn, kunnen we snel en flexibel schakelen. En krijg je gewoon meteen ons aan de telefoon als je belt en kan je rekenen op persoonlijke aandacht.

Strategische branding en aantrekkelijk design voor betekenisvolle merken

VAN SOLO NAAR SAMEN

Het is wat ons betreft na jaren solo ook gewoon leuker samen. Vanaf onze eerste kop koffie naar aanleiding van een berichtje op Instagram klikt het tussen ons. We vinden elkaar telkens weer in onze passie voor ons vak. En in de liefde voor mooie dingen; van interieur, tot kleding tot kunst. Design zit heel diep in ons DNA. Net als het ondernemerschap trouwens.

VOOR BEHOLD

Carlotte begon bijna 10 jaar geleden Studio Ocher, waarmee ze tot eind 2019 succesvol merken voor creatieve ondernemers ontwikkelde. Eugenie was met Honderdenéén al sinds 2003 een begrip als het om design en grafisch ontwerp gaat. In Haarlem en daarbuiten.

TEAM

Je kunt in de samenwerking met
ons bovendien rekenen op het vakmanschap van ons team:

EUGENIE

EUGENIE

Owner, creative director

LIKES
Venkelthee, dansen, schoenen, uitgelijnd

DISLIKES
Vloerbedekking, luchtfietserij, koude koffie

CARLOTTE

CARLOTTE

Owner, creative director

LIKES
Cappuccino, enthousiasme, rondje wielrennen, de bergen

DISLIKES
Emails versturen, de wekker, inconsistentie

JUSTIN

JUSTIN

designer & DTP-er

LIKES
Indesign shortcuts, earl gray thee en zijn hond Gijs

DISLIKES
Roze en roggebrood

LIV

LIV

junior designer

LIKES
Het strand, warme choco, een muur vol foto's

DISLIKES
Te volle treinen

DENNIS

DENNIS

Web developer

LIKES
Zonneschijn, flauwe grappen, unieke stralende web-designs!

DISLIKES
Koude vingers tijdens het typen

KARIENKE

KARIENKE

Projectmanager

LIKES
Structuur, fotografie, Hollandse winters, zwarte koffie

DISLIKES
Chaos