Femkeido

Aanscherpen huisstijl & webdesign Femkeido

Een interieurontwerp dat perfect past bij jou én je huis. Dat is wat Femkeido voor je maakt. Altijd met oog voor detail en van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een voorliefde voor Scandinavisch design, maar dan wel op een eigen manier. Behold Agency ontwikkelde op basis van het bestaande logo een huisstijl en de op-maat portfolio website.

Duidelijke lijn in alle communicatiemiddelen

Met een flinke dosis kleur  combineert Femkeido een ontwerpstudio met meubelmakerij en shops om zo jouw wensen naar een uitgebalanceerd, persoonlijk en functioneel interieur te vertalen.  Die flinke dosis kleur komt terug in de huisstijl en de verschillende communicatie-middelen. We tweakten het bestaande logo iets, creëerden een rond woordmerk en een uitgebreid kleurpalet en nieuw typografisch systeem. Waarbij het uitgangspunt altijd is dat de fotografie er uit moet springen. 

Femkeido

opvallende en herkenbare kleurcombi’s

We kozen voor een eigen, maar heel flexibel kleurpalet, waarbij er veel verschillende kleurcombinaties gemaakt kunnen worden in de huisstijl. Zodat er altijd een optimale combinatie gezocht kan worden met de fotografie.

Femkeido
Femkeido

Communicatiemiddelen

De verschillende communicatiemiddelen hebben herkenbare elementen en vlakverdeling, en altijd een contrasterend kleurlijntje.

Femkeido
Femkeido