Fururu design food label

Merkstrategie en branddesign fururu

Fururu is een design food label. Waar vernieuwende en verrassende foodproducten tot leven komen en een echte beleving zijn. Artistiek, kleurrijk en exclusief. Fururu heeft de ambitie om te verwonderen met foodproducten en food concepten en brengt verrassende, verhalende en bijzondere foodproducten op de markt. Wij ontwikkelden de volledige branding die deze ambitie kracht bijzet: van merkstrategie tot branddesign.

Illustratieve design elementen

Bij bijzondere foodproducten speelt de verpakking en grote rol. Vandaar dat we een branddesign ontwikkelden met veel illustratieve elementen. We combineerden organische en florale vormen, om de ‘signature’ ingrediënt van eetbare bloemen uit te beelden. En een uitgesproken kleurpalet die terug te leiden is naar de bijzondere kleuren die in de natuur voorkomen.

Nadruk op verpakking

De kwaliteit en uitstraling van de verpakking zorgt ervoor dat het product instant geschikt is om cadeau te geven. En nog meer de nadruk te leggen op verwondering. Om zo aan te sluiten bij de ambitie: je te laten verwonderen door bijzondere vormen, ingrediënten en kleuren.