Marianne van der Heide

Marianne van der Heide

Marianne’s business en aanbod had zich door de jaren heen aangescherpt en het werd tijd zichzelf als merk neer te zetten. We creëerden een helder merkdesign voor Marianne van de Heide zodat haar werkwijze intuïtief zichtbaar is in het merkdesign. Een design dat letterlijk helderheid schept en ruimte biedt voor de kijker. Een duidelijke basis die ruimte biedt aan het programma en de diensten die Marianne aanbiedt.

Marianne van der Heide

EEN OP MAAT WEBSITE ALS THUISBASIS

De op maat ontworpen wordpress website, is de online thuisbasis voor het merk. Hier kunnen klanten kennismaken met Marianne, haar werkwijze en aanpak. We kozen in de basis voor voldoende rust en ruimte. Waar de fotografie tot zijn  recht komt en de verschillende diensten allen hun eigen duidelijk plek hebben.

ONDERSCHEIDEND BRAND DESIGN

Groei op alle vlakken was de aanleiding voor het branden van het merk. Het merk mag meer aansluiten bij wie Marianne is. Vandaar heeft ze gekozen voor een personal brand. Het uitgangspunt voor het design was fris, energiek en professioneel, met ruimte voor persoonlijke aandacht en verdieping.

Marianne van der Heide
Marianne van der Heide