Rock Your World

Rock Your World maakt selfcare toegankelijk

Rock Your World is het initiatief van Hanneke Peeters om kristallen toegankelijk te maken en selfcare een prioriteit. We ontwikkelden de stoere Brand Identity, huisstijl, de verpakkingen en de webshop. Een logo met een stoere vorm die in vorm verwijst naar de stenen die de basis vormen van het aanbod. En een heldere huisstijl die de selfcare sprays en olie een moderen en strakke makeover geven. Voor de huisstijl ontwikkelden we handgemaakte spray illustraties.

Rock Your World

Custom webshop design

De webshop hebben we custom ontworpen en volledig op maat gebouwd. De wens was om storytelling de boventoon te laten voren en vervolgens een heldere koopervaring. Het assortiment kan op verschillende manier doorzocht worden.

Rock Your World

On-Brand verpakkingsontwerp

De huisstijl is de basis voor het verpakkingsontwerp. De zwarte flessen vormden, samen met de huisstijl de basis. We ontwierpen verschillende etiketten die duidelijk de verschillende lijnen en benefits aangeven, maar toch een samenhangend geheel vormen.

Rock Your World

CONNECT CANDLE DESIGN

Op basis van het branddesign hebben we het product design gemaakt voor deze Connect Candle, inclusief de vijf speciale intuïtie kaarten.

De geurkaars (met kristallen erin!) is gemaakt met een speciale connectie tot Motherheart en van ieder verkocht exemplaar gaat er 2,5 naar Because We Carry.