Shopnotch

Shopnotch

We ontwikkelden een brand identity design voor Shopnotch. Persoonlijke en nuchtere shopify experts, die toe waren aan een meer eigen gezicht.

Shopnotch
Shopnotch
Shopnotch

Shopnotch, bekend om hun deskundigheid en no-nonsense benadering van e-commerce, streefde ernaar om een merkidentiteit te ontwikkelen die hun persoonlijkheid en toewijding aan klanten beter weerspiegelde. Bij de aanpak van dit project hebben we eerst onderzoek gedaan naar de kernwaarden van Shopnotch en wat hen onderscheidt van hun concurrenten. Met deze inzichten hebben we een brand identity design ontwikkeld dat persoonlijkheid combineert met professionaliteit. We hebben de essentie van het merk vastgelegd door een balans te vinden tussen de vertrouwde en nuchtere aanpak van Shopnotch en een meer eigentijds en visueel aantrekkelijk design.

Shopnotch
Shopnotch

Ons ontwerpteam heeft zorgvuldig gewerkt aan het creëren van een nieuw logo, kleurenpalet, typografie en visuele elementen die naadloos aansluiten bij de boodschap en waarden van Shopnotch. Het resultaat is een herkenbare en eigentijdse merkidentiteit die de unieke persoonlijkheid van het merk weerspiegelt. Het nieuwe logo is een strak woordmerk dat de perfecte balans vormt tussen professionaliteit en toegankelijkheid. Waarbij de gekozen typografie een gevoel van moderniteit en verfijning toevoegt aan het merk.

Shopnotch