The School of Healing

Brand en Webdesign The School of Healing

Een platform dat je de kans biedt om je te ontwikkelen, je te laten inspireren en nieuwe kennis te ontdekken. The school of Healing heeft teachers van over de hele wereld die hun kennis en wijsheid met jou willen delen. Over onderwerpen als natural health, motherhood, environment en spirituality. Bij The School of Healing voel je je thuis en raak je geïnspireerd. Behold Agency ontwikkelde en ontwierp de brand identity voor dit nieuwe merk en de op-maat website.

The School of Healing

BRAND DESIGN

Om dit nieuwe merk te lanceren kozen we voor een minimalistisch maar gebalanceerd woordmerk. Inclusief een monogram voor het praktische gebruik en de herkenbaarheid.

Het vormgebruik verwijst naar een deuren die opengaan bij het vergaren van nieuwe kennis.

De kleuren die zijn gebruikt creëren het warme gevoel van thuis maar zorgen ook voor rust zodat je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Het font dat is in het logo is verwerkt zorgt voor een professionele, betrouwbare en moderne uitstraling.

Custom webdesign

We creëerden een volledig op-maat webdesign dat de school goed introduceert en vervolgens uitnodigt om de classes en teachers te verkennen. Rust en overzicht, maar ook veel beleving waren uitgangspunten in het design.

The School of Healing
The School of Healing