BRAND IDENTITY DESIGN

Design verkoopt en doet er toe. Mooie merken trekken aan.

Wil je geweldig design dat moeiteloos communiceert, je merk echt onderscheidend maakt en zorgt voor een betere verkoop? Dan ben je bij ons in de juiste handen. Want dit is de crème de la crème van onze expertise. Wij creëren uniek en relevant design dat jouw merk sterk neerzet in de markt. Om tot het meest onweerstaanbare brand design te komen werken we volgens een duidelijk plan Brand design proces:

01.Briefing & kick off

In deze fase krijgen we de kern van jouw merk helder. Voor wie moet het aantrekkelijk zijn? En op welke manier mag dit merk zich onderscheiden van andere spelers in jouw markt?

02. Design strategy & moodboard

Op basis van de briefing gaan we in deze fase al wat meer naar het daadwerkelijke design kijken. Wat zoek je visueel en hoe kunnen we daar op de meest krachtige manier invulling aan geven?

03. Design concepts / Logo

Wij gaan aan de slag met de ontwerpen. Tussendoor stemmen we samen af om tot het perfecte resultaat te komen.

04. Design delivery / Style guide

Wij ontwerpen de communicatiemiddelen die we in overleg hebben bepaald. Denk aan visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, brochures of social media templates. Of natuurlijk jouw web design.

Op zoek naar een brandbook die in tijden van groei zorgt voor een helder Brand DNA communicatie, intern of voor partijen waar je mee samen werkt?  Nooit meer onduidelijke briefings en net-niet-ontwerpen dus. Maar altijd on brand en herkenbaar in je communicatie.

Lees meer over deze brandbook service

ERVARING

“De samenwerking met Carlotte en Behold is meer dan vlot en soepel verlopen. Behold verdiept zich goed in je verhaal en je wensen en weet dat als geen ander te vertalen naar schitterend design en concepten. Ook als je het even niet weet, zet Behold je op het juiste spoor zonder dat ze het voor jou gaat bedenken.”

Frederik van Son - Filotes
< PREV NEXT >