MERKSTRATEGIE

Sterke merken varen op een sterke strategie.

Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en maken scherpe keuzes. Bewust het ene wel en andere dingen niet. Dat doen ze niet zomaar. Daar zit een heldere merkstrategie achter.

In een werksessie gaan we op zoek naar een juiste strategie voor jouw business. Welke gedurfde keuzes kun jij maken om jouw doelen te bereiken?
Dat doen we stap voor stap volgens een vast proces.

Merkstrategie Proces

Het ontwikkelen van een heldere merkstrategie bestaat uit drie onderdelen, die allemaal belangrijk zijn:

  1. Brand Core
    Wie ben je, wat doe je en wat drijft je?
  2. Brand Tribe en positionering
    Voor wie doe je wat je doet?
  3. Brand Style
    Welke uitstraling past daar het beste bij?

Voor wie zijn deze sessies?

Misschien ben je serieel ondernemer en plan je net je nieuwste bedrijf? Of misschien heb je hulp nodig om je bestaande merk te verfrissen en te verfijnen? Hoe dan ook, een merkstrategie werksessie zorgt ervoor dat je weer een helder vertrekpunt hebt voor je merk en al je business beslissingen.

De juiste strategie helpt jou als ondernemer of onderneming keuzes te maken, creëert de juiste business mindset en geeft grip op succes.

ERVARING

“De merkstrategie werksessies waren heel inspirerend en triggerde mij om meer specifiek over mijn werk en merk te gaan denken. Vanaf nu kan ik stap voor stap dit bereiken. Hierdoor ben ik rustiger en meer doelgericht geworden met meer geloof in wat ik doe en mijn merk.”

Alexandra Mitsiou
< PREV NEXT >