PRINT & PUBLICATION DESIGN

Kies voor offline ontwerp met stijl en karakter

Ga je zelf een boek of magazine uitgeven of publiceren? We zijn als echte vakidioten dol op print. Het gevoel en ook de geur van vers drukwerk, heerlijk!

Dus heb je een magazine, brochure, jaarboek, lookbook of andere publicatie en ben je op zoek naar een opvallende en onderscheidende vormgeving?

Neem contact met ons op. Wij hebben zeker wat jij zoekt.

ERVARINGEN

“Werken met Behold heeft mijn bedrijf echt een gezicht gegeven. Het heeft mijn energie – toch een beetje vaag begrip – mega tastbaar gemaakt voor de mensen met wie ik graag wil werken. Maar naast de ijzersterke uitstraling naar buiten heeft het ook iets met mijzelf gedaan. Van binnen. Toen ik eenmaal mijn brand design in handen had shifte er iets. Ik voel me sindsdien veel steviger in mijn bedrijf staan en ben mijn business, aanbod en pricing veel serieuzer gaan nemen.”

Digna Brand

“De merkstrategie werksessies waren heel inspirerend en triggerde mij om meer specifiek over mijn werk en merk te gaan denken. Vanaf nu kan ik stap voor stap dit bereiken. Hierdoor ben ik rustiger en meer doelgericht geworden met meer geloof in wat ik doe en mijn merk.”

Nog een ervaring
< PREV NEXT >