Wij zijn Behold, een strategy-first, female-led design studio voor ambitieuze lifestyle merken. Door middel van verfijnd design, onderscheidende kleurpaletten, unieke logo’s en sterke typografie bouwen we sterke merken. Altijd vertrekkend vanuit merkstrategie en het liefst alleen voor echt uitgesproken merken.

We geven je een inkijkje hoe we visies omzetten in aantrekkelijke designs.

Hoe dat in zijn werk gaat?

Begin bij de kern van het merk

We starten altijd met de kern van het merk. Door een deep dive in het merk, de achtergrond, de ondernemer(s) de organisatie. En vooral door op zoek te gaan naar de unieke kijk van het merk op de wereld en de rol van het merk daarin. Visie en missie zijn een beetje saaie tools, maar ze werken goed omdat het in een paar zinnen weergeeft waar het merk voor staat. Gedrag is een tweede element waar we graag induiken. Hoe gedraagt een merk zich? En welke merkwaarden schemeren daar in door?

Welke merkpositionering?

Na al dat navelstaren kijken we samen naar buiten kijken. Wat is de doelgroep van het merk? Hoe definiëren we de markt en welke positie neemt of wil het merk daarin innemen? Als deze elementen helder zijn, wordt het tijd om naar de vorm te gaan kijken.

De doorvertaling naar merkpersoonlijkheid en stijl

De eerste brug is dan om de merkpersoonlijkheid te definiëren. Hoe gedraagt het merk zich? En waaruit blijkt dat? En welke stijl en taal horen daar dan bij. Als het fundament van de eerdere bouwblokken staan en scherp gedefinieerd zijn is de stap naar visuals een logische stap. Ervaren designers kunnen dan zo de keuze maken en onderbouwen voor een kleurpalet, de vormtaal die past, lay-out keuzes, typografie die past bij het merk en zo een totaalplaatje creëren dat het merk echt goed vertegenwoordigt. En niet te vergeten eventuele fotografie die voldoet aan de merk-uitgangspunten. Ook het beoordelen van design en visuals wordt veel eenvoudiger en ook objectiever. Persoonlijke smaak ik leuk, maar je merk is een te belangrijke tool om daar op te varen, zeker bij groeiende organisaties.

Zoek je een branding agency om jouw visie door te vertalen naar verfijnd en aantrekkelijk design? We are here! Jouw business geven wij graag vorm. Met moderne en aantrekkelijk branding, die zowel online als offline hoge ogen gooit.